IHTM PLAVI
Универзитет у Београду
Институт за хемију, технологију и металургију
Институт од националног значаја за Републику Србију

grb BUУниверзитет у Београду

Промоција новоосноване Канцеларије за пројекте и међународну сарадњу

Почетак фебруара био је посвећен промоцији новоосноване Канцеларије за пројекте и међународну сарадњу на Универзитету у Београду - Институту за хемију, технологију и металургију.

Представници Канцеларије и тима BIOLAWEB пројекта спровели су прво анкетирање са циљем да идентификују потребе, вештине и компетенције новог особља у канцеларији и са жељом да чују мишљења, сугестије и потребе истраживача Универзитета у Београду - Института за хемију, технологију и металургију.

Првог дана промоција је одржана у Центру за електрохемију, Центру за екологију и техноекономику, Центру за материјале и металургију и Центру за катализу и хемијско инжењерство. Други дан је био посвећен Центру за катализу и хемијско инжењерство, као и Центру за микроелектронске технологије. Последњег дана промоција је била у Центру за хемију.

Циљ Канцеларије је да подржи наше истраживаче у њиховим напорима да поднесу и имплементирају више висококвалитетних истраживачких пројеката. Прикупљање података о потребама истраживача Универзитета у Београду - Института за хемију, технологију и металургију, њиховим амбицијама за аплицирање на међународним пројектима и њиховом интересовању за учешће у изради научне стратегије у области биомониторинга је први корак ка остварењу овог циља.