IHTM PLAVI
Универзитет у Београду
Институт за хемију, технологију и металургију
Институт од националног значаја за Републику Србију

grb BUУниверзитет у Београду

Bootcamp: иновације у здравству

Пилот суперкластер у области медицинских и биотехнологија под називом Лабораторија здравствених технологија одржава први bootcamp КАПСУЛА 2030: Твоја доза знања иновација у здравству. Bootcamp се реализује у сарадњи са ФЕФА факултетом, а циљ програма је стицање знања и вештина у области бизниса и технологија неопходних за развијање иновација у здравству. У периоду од 7-11. децембра 2022. кроз 7 области из: основа савременог бизниса (Предузетништво и иновације у здравству, Design Thinking и Project Management), дигитални алати у савременом бизнису (Data Science -а, IoT, Blockchain) и како до реализације идеје на савременом тржишту (истраживање тржишта, израда бизнис плана и pitch)).

За пријаву, као и за више информација о самом програму и сатници погледајте на следећем линку: https://www.fefa.edu.rs/bootcamp-Kapsula2030/

Рок за пријаву је 5. децембар до краја дана. Пилот суперкластер предводе Health Tech Lab и Научно технолошки парк Ниш у оквиру пројекта Србија иновира, који спроводи ICT уз подршку USAID-а.