IHTM PLAVI
Univerzitet u Beogradu
Institut za hemiju, tehnologiju i metalurgiju
Institut od nacionalnog značaja za Republiku Srbiju

Obaveštenje - pomeranje rokova na programima i projektima Fonda za nauku

Fond za nauku Republike Srbije, pomera rok za podošenje predloga projekata u okvru otvorenog poziva programa Ideje, kao i rokove za početak realizacije projekata čije je finansiranje odobreno u okviru Promis-a i Programa saradnje srpske nauke sa dijasporom - Vaučeri za razmenu znanja. Pomeranje rokova je u skladu sa trenutnom situacijom izazvanom pandemijom korona virusa i uvedenog vanrednog stanja u Republici Srbiji.

Rok za podnošenje prijava predloga projekata u okviru programa Ideje će biti produžen za onoliki broj dana koliko bude trajalo vanredno stanje. Fond za nauku će blagovremeno objaviti obaveštenje o novom roku za podnošenje predloga projekata u ovom pozivu.

Fond za nauku će direktno kontaktirati rukovodioce projekata odobrenih za finansiranje u okviru Promis-a i Programa saradnje srpske nauke sa dijasporom i obavestiti ih o novim datumima i izmenama u planiranim aktivnostima.

Zvanično obaveštenje Fonda za nauku Republike Srbije vezano za pomeranje rokova možete videti na http://fondzanauku.gov.rs/2020/04/obavestenje-o-pomeranju-rokova-na-programima-i-projektima-fonda-za-nauku/