IHTM PLAVI
Univerzitet u Beogradu
Institut za hemiju, tehnologiju i metalurgiju
Institut od nacionalnog značaja za Republiku Srbiju

Nagradni konkurs za najbolje diplomske ili master radove iz oblasti čiste i primenjene hemije

Fond Nenada M. Kostića je raspisao nagradni konkurs za najbolje diplomske ili master radove iz oblasti čiste i primenjene hemije.

Fond će nagraditi autore i pohvaliti mentore dva najbolja rada odbranjena u periodu od 1. aprila 2021. do 31. marta 2022. godine. Novčane nagrade iznosiće 1050, odnosno 900 evra. Nenagrađeni kandidati dobiće po jedan grafički list srpskih likovnih umetnika. Fond će dodeliti i jednu vankonkursnu nagradu od 1.050 evra po svome izboru, bez prijavljivanja kandidata.

Konkurs traje od 10. marta do 17. aprila 2022. godine. Kandidati se na konkurs prijavljuju sami. Prijavu i neophodne priloge poslati na e-mail: tatjanad@chem.bg.ac.rs.

Fond namerava da dodeli nagrade i pohvale u drugoj polovini maja na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu, Trg Dositeja Obradovića 3. Datum i okolnosti planirane svečanosti biće naknadno objavljeni u skladu sa epidemijskom situacijom. Nagrađeni kandidati i pohvaljeni mentori su obavezni da prisustvuju svečanosti. Dobitnici nagrada će izložiti svoje radove u predavanjima koja će trajati po najviše sedam minuta. Svim nagrađenim i nenagrađenim kandidatima i njihovim mentorima koji budu prisustvovali svečanosti i koji to zatraže, biće plaćeni putni troškovi. Svi prisutni biće pozvani na prijem u čast nagrađenih i pohvaljenih.

Bliža obaveštenja o konkursu mogu se naći u prilogu ili od dr Tatjane Verbić (telefon: 011/3336-611 i 063/255-356, e-mail: tatjanad@chem.bg.ac.rs) ili od predsednika i osnivača Fonda, dr Nenada M. Kostića (nen.m.kos@gmail.com).

pdfObjava konkursa

docxPrijava za konkurs