IHTM PLAVI
Univerzitet u Beogradu
Institut za hemiju, tehnologiju i metalurgiju
Institut od nacionalnog značaja za Republiku Srbiju

Bootcamp: inovacije u zdravstvu

Pilot superklaster u oblasti medicinskih i biotehnologija pod nazivom Laboratorija zdravstvenih tehnologija održava prvi bootcamp KAPSULA 2030: Tvoja doza znanja inovacija u zdravstvu. Bootcamp se realizuje u saradnji sa FEFA fakultetom, a cilj programa je sticanje znanja i veština u oblasti biznisa i tehnologija neophodnih za razvijanje inovacija u zdravstvu. U periodu od 7-11. decembra 2022. kroz 7 oblasti iz: osnova savremenog biznisa (Preduzetništvo i inovacije u zdravstvu, Design Thinking i Project Management), digitalni alati u savremenom biznisu (Data Science-a, IoT, Blockchain) i kako do realizacije ideje na savremenom tržištu (istraživanje tržišta, izrada biznis plana i pitch).

Za prijavu, kao i za više informacija o samom programu i satnici pogledajte na sledećem linku: https://www.fefa.edu.rs/bootcamp-Kapsula2030/

Rok za prijavu je 5. decembar do kraja dana. Pilot superklaster predvode Health Tech Lab i Naučno tehnološki park Niš u okviru projekta Srbija inovira, koji sprovodi ICT uz podršku USAID-a.